Waarom een medewerkersdag cruciaal is voor jouw bedrijf?

Waarom een medewerkersdag cruciaal is voor jouw bedrijf?

Medewerkersdag, opleidingsdag, teambuilding, incentive, bedrijfsfeest... Hoe je het ook noemt, medewerkers hebben meer dan ooit behoefte aan écht contact.


In een tijd waarin thuiswerken en digitale communicatie de norm zijn, is het essentieel om elkaar weer fysiek te ontmoeten en te verbinden. Bedrijven beseffen dit en investeren steeds vaker in evenementen om de band tussen collega’s te versterken en het werkgeluk te vergroten.


'Wij zien die trend al een tijd', zegt Bart Koninckx van To The Point Events. 'Geconnecteerde medewerkers zijn niet alleen gelukkiger, maar presteren ook beter. Daarom zetten wij zwaar in op verbinding en beweging. Met onze ervaring ontzorgen wij onze klanten door een op maat gemaakt programma te creëren, dat aansluit bij het DNA en de behoeften van de organisatie."


Anouck Ponsard voegt toe: "Wat de reden ook is, wij merken dat bedrijven steeds vaker hun medewerkers samen willen brengen. Of het nu gaat om het boosten van de sales, het vieren van successen of een jubileum, een combinatie van opleiding en plezier, of zelfs het organiseren van ontmoetingen tussen klanten en het team."


DJI_0072.JPG  

 


Hoe pakt TTPE dit aan?

"Alles begint met een intensieve kick-off, waarbij we de doelstellingen van jouw bedrijf scherp in beeld krijgen. Daarna gaan we als architect en bouwheer aan de slag: we selecteren de beste locaties, regelen de catering en zorgen voor een perfecte balans tussen fun en inhoud. Wij specialiseren ons in complexe en grootschalige evenementen—50, 100 of 1.000 gasten? Hoe groter de uitdaging, hoe beter."


"Geen detail ontgaat ons. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat medewerkers elkaar gedurende de dag optimaal ontmoeten door middel van een slim ontworpen speelschema. Ook houden we rekening met de stijgende loonkosten, waardoor Return on Investment (ROI) en Return on Objectives (ROO) steeds belangrijker worden. Onze proactieve aanpak en zorgvuldig geselecteerde formats zorgen voor maximale toegevoegde waarde, zowel in tijd als in budget."

 

Een greep uit de activiteiten:

  • Tribebuilding: vuurlopen, haka, glaslopen, schapendrijven en andere formats die perfect op elkaar zijn afgestemd.
  • Competitieve formats: sportieve en intellectuele uitdagingen zoals escapeboxen en VR-games.
  • Wellbeing: workshops over ademhaling, slapen, mindful eten en slimme beweging.
  • Opleidingen: van lezingen over elk onderwerp tot sessies over LinkedIn-gebruik of de integratie van AI op de werkvloer.

 

"Wij houden ervan om alles te mengen en af te stemmen, zodat jouw medewerkersdag maximaal resultaat oplevert."


Wil jij ook geïnspireerd en volledig ontzorgd worden bij jouw volgende evenement? Neem dan contact op met Anouck, de Chief Happiness Officer van TTPE. Zij helpt je graag verder!

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Spoedcursus etiquette voor eventmanagers

Spoedcursus etiquette voor eventmanagers

ADE Pro kondigt programma congres aan

ADE Pro kondigt programma congres aan

Kursaal Oostende blijft open

Kursaal Oostende blijft open

Advertenties