Team TTPE betovert meer dan 14.000 People of Tomorrow

Team TTPE betovert meer dan 14.000 People of Tomorrow

Voor het elfde jaar op rij mocht het team van To The Point Events, in opdracht van Tomorrowland, internationale gasten verwennen. Meer dan 14.000 gasten uit 162 landen namen deel aan Discover Belgium, 20 year celebration package, Belgian Journey en de Garden of Elements.


Net als de voorbije jaren was de missie om de mondiale gasten te laten proeven van alles wat België te bieden heeft.



Unieke experiences in eigen land

Voor sommigen startte de Tomorrowland-experience al een week eerder met het 'Discover Belgium' pakket. Een andere groep kon kiezen voor het speciale jubileumpakket '20 years celebration' waarbij ze gedurende een week van de ene verrassing in de andere rollen. Denk hierbij aan: welcoming in the dark, een unieke ballonvaart, een wellnessdag in de Ardennen, ...


b1674394-76bc-48bb-84cb-5df7398e7426.jpg  



Exclusieve Belgische Journey

Brussel werd voor 2 dagen omgetoverd in de vertrouwde, magische Tomorrowland-stijl voor het concept 'Belgian Journey'. Gewapend met een stadsplan en voucherboekje, trokken duizenden festivalgangers door onze hoofdstad. Op de agenda? Een bezoek aan het Beursgebouw waar ze

de vlag van hun land konden ophalen, een ritje in het reuzenrad met prachtige view over de stad, een fotobooth met de Grote Markt als decor, een airbrush tattoo en een heerlijk Belgisch frietje met stoofvlees. We eindigden met een party op de Grote Markt onder het motto 'Live, Love, Unite'.


Global Journey 2024-8.jpg



Ontspannende vibes voor vertrek

Als vaste partner van het wereldbekende festival, stond To The Point Events na afloop van elk festivalweekend ook in voor de organisatie van het nieuwe concept: Garden of Elements. Dit in de schaduw van het Atomium waar de gasten konden ontspannen na 4 dagen feest. De 4 elementen:

water, aarde, vuur en lucht stonden centraal tijdens tal van activiteiten en shows.


fotografie_Garden of Elements TML 2024-159.jpg


Op het programma: unieke experiences zoals lopen over glasscherven, een persoonlijk gedicht door een woordkunstenaar, een gigantische zandtekening van het logo van Tomorrowland, muziek maken met de natuur en nog zoveel meer te ontdekken in het prachtige Ossegempark.

www.tothepointevents.be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Advertenties