Zo verras je je gasten met innovatieve catering

Zo verras je je gasten met innovatieve catering

Toptechnologie, unieke locaties, oogverblindende decors, verbluffende lichtshows en verrassende netwerk set-ups. Het zijn maar enkele zaken die we als eventorganisator inzetten om onze events te laten schitteren. Of het nu de logistiek, de event lay-out of het programma is, we willen altijd innoveren en nieuwe dingen proberen. Het is dé driver van onze sector, niet? Maar wanneer heb je nog eens iets extra speciaals gedaan met de catering?


Misschien is jouw idee van 'creatief zijn' daar wel een cocktail workshop of een sushi chef op je laatste evenement. Dat is al iets, maar niet echt 'innovatief' te noemen. Het is begrijpelijk, want experimenteren met catering kan vuurwerk betekenen. Daarom spelen organisatoren op veilig en bieden het gewone gamma aan.


Maar zoals eventprofessional Kevin Van der Straeten opmerkt in zijn boek: "culinaire ervaringen drukken hun stempel stevig op de algemene tevredenheid. Eten heeft een directe invloed op de waargenomen ervaring van het evenement. Het brengt daarom op om aan dit belangrijk element van je event de nodige aandacht te besteden."


Een beetje innovatie doet niemand kwaad. In tegendeel, het kruidt de beleving van je deelnemers die nieuwe zaken kunnen ontdekken. Dus als je durft, hier zijn ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Lees ook

5 foute redenen om eventtechnologie te gebruiken

5 foute redenen om eventtechnologie te gebruiken

TTPE wint opnieuw en zet in op internationalisering

TTPE wint opnieuw en zet in op internationalisering

Cybersecurity in de evenementenbranche: zijn we klaar voor de storm?

Cybersecurity in de evenementenbranche: zijn we klaar voor de storm?

Advertenties