Toptechnologie, unieke locaties, oogverblindende decors, verbluffende lichtshows en verrassende netwerk set-ups. Het zijn maar enkele zaken die we als eventorganisator inzetten om onze events te laten schitteren. Of het nu de logistiek, de event lay-out of het programma is, we willen altijd innoveren en nieuwe dingen proberen. Het is dé driver van onze sector, niet? Maar wanneer heb je nog eens iets extra speciaals gedaan met de catering?
Misschien is jouw idee van 'creatief zijn' daar wel een cocktail workshop of een sushi chef op je laatste evenement. Dat is al iets, maar niet echt 'innovatief' te noemen. Het is begrijpelijk, want experimenteren met catering kan vuurwerk betekenen. Daarom spelen organisatoren op veilig en bieden het gewone gamma aan.
Maar zoals eventprofessional Kevin Van der Straeten opmerkt in zijn boek: "culinaire ervaringen drukken hun stempel stevig op de algemene tevredenheid. Eten heeft een directe invloed op de waargenomen ervaring van het evenement. Het brengt daarom op om aan dit belangrijk element van je event de nodige aandacht te besteden."
Een beetje innovatie doet niemand kwaad. In tegendeel, het kruidt de beleving van je deelnemers die nieuwe zaken kunnen ontdekken. Dus als je durft, hier zijn ...