Al bijna 10 jaar zet Grunewald.bar in op verfijnde alcoholvrije alternatieven voor cocktails. Reeds vanaf het begin dat hij bezig was met cocktails maken op events voorzag Peter Grunewald ook mocktails. Met succes.
Omdat men steeds bewuster wordt dat alcohol drinken, rijden, netwerken en stoere 'day after' verhalen vandaag de dag niet meer passen. En uiteraard hebben ook de BOB-campagnes impact. De Tournée Minérale maand, een maand zonder alcohol in februari, legt nog een keer de link met gezondheid.
Dit zijn enkele van de Grunewald.bar concepten die perfect in dat plaatje passen:
- Alcoholvrije cocktail workshop: In deze workshop leer je niet alleen alcoholvrije klassiekers maken zoals een alcoholvrije Mojito of een alcoholvrije variant op de gin tonic, ook de allernieuwste mocktailrecepten komen aan bod. Daarnaast pik je op hoe je zelf suikersiropen maakt met verse kruiden die je kan gebruiken in limonades en cocktails. Ook het gebruik van de populaire bitters komt aan bod.
- Mocktail catering: Tijdens symposia, voordrachten, interne drinks, beurs- en opendeurdagen, …, kortom voor elk event maakt Grunewald.bar heerlijke alcoholvrije alternatieven.
- Mobiele mocktailbar: De mobiele bar kan ingezet worden op publieke events, outdoor evenementen of de grotere Tournée Minérale activiteiten.
Voor elk Tournée Minérale-moment is er de perfecte mocktail
Hieronder enkele voorbeelden van activiteiten van het voorbije jaar:
- Alcoholvrije cocktail demonstraties en workshops bij verschillende afdelingen van Drugpunt
- Alcoholvrije cocktails tijdens een voordracht rond darmkankeronderzoek
- Rooftop event voor AZ Damiaan Oostende, waar Grunewald.bar 600 alcoholvrije cocktails maakte
- Bij Umicore Zinc wordt er absoluut geen alcohol gedronken. Peter hield er al verschillende alcoholvrije momenten
- Minderhedenforum, waar het voor zich spreekt dat er alcoholvrije drankjes aanwezig zijn
- Autoverdeler waar testritten werden georganiseerd
- De stand van Eventplanner op de Festivak beurs
- Recepten voor Pepsico & Looza
- Verschillende recepten uitgewerkt voor cocktails op mensenmaat