De wetenschappelijke manier om taart te snijden

De wetenschappelijke manier om taart te snijden

Geen feest zonder taart. Maar blijkbaar snijden we die taart altijd verkeerd. Automatisch gaan we voor kleine (of extra grote) driehoekjes. Volgens wiskundige Alex Bellos is dat niet de meest efficiënte manier.

 

De Britse wiskundige Alex Bellos vond in een wetenschappelijk tijdschrift van meer dan honderd jaar oud een alternatieve manier om taart te snijden, waarbij het baksel meteen ook langer vers blijft.

 

Hoe het dan wel moet? Je ontdekt het in deze video:

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe neem je beter beslissingen bij het plannen van je evenement?

Hoe neem je beter beslissingen bij het plannen van je evenement?

Klaar voor Festivak 2024? Het aftellen is begonnen!

Klaar voor Festivak 2024? Het aftellen is begonnen!

Event naambadges ontwerpen als een pro: de ultieme gids voor effectieve en aantrekkelijke badges

Event naambadges ontwerpen als een pro: de ultieme gids voor effectieve en aantrekkelijke badges

Advertenties