Het personeel van Scaldis Salvage & Marine Contractors weet nu wat feesten is. Eventorganisator Fac-totum organiseerde voor hen een interactief cooking event. Zelfs de General Manager roerde mee in de potten. En dat alles onder deskundige leiding van verschillende topchefs.
Een interactief kookevenement in het Kasteel van Brasschaet. Dat is wat Fac-totum in petto had voor de harde werkers van de offshore marine contractor. Zij leefden zich uit in verschillende live cookings onder leiding van topchefs Seppe Nobels en Christer Elfving. Van hen kregen ze hun taak als sous-chef bij de bereiding van het hele menu, van voorgerecht tot dessert. Zelfs de General Manager deed de hele middag mee aan de voorbereidingen van het diner. De hectische toestanden van een drukke keuken ondervond hij aan den lijve.
Café latte
Na het eten interviewde presentator Christophe Stienlet een panel van Scaldis werknemers. Hij vroeg hen wat ze vonden van de gerechten en van het dresseren van de bordjes. Ellen Goormans bracht, als ultieme afsluiter van het feestelijke menu, een Latte art workshop. Van koffie een waar kunstwerk maken, ook dat hebben de werknemers van Scaldis nu in de vingers. Ellen demonstreerde hoe je met melk decoratieve ontwerpen op een cappuccino of café latte giet.
Casino
De feestavond bracht nog meer dan enkel culinaire geneugten. Na het diner toverde Fac-totum het Kasteel van Brasschaet om in een waar casino met professionele croupiers en veel glamour en glitter. Vol spanning en plezier sloten de werknemers van Scaldis dit meer dan geslaagde event af. Volgens hen heeft Fac-totum zijn reputatie als organisator van onvergetelijke evenementen, meer dan waar gemaakt.