ADE Pro kondigt programma congres aan

ADE Pro kondigt programma congres aan

Amsterdam Dance Event (ADE) kondigt topartiesten aan voor het conferentieprogramma, waaronder Amelie Lens & Charlotte de Witte, Marlon Hoffstadt, Reinier Zonneveld, Kölsch en meer. In exclusieve panels op ADE Pro onthullen ze het geheim achter hun internationale succes.


Deze bepalende namen in elektronische muziek voegen zich bij de line-up van de conferentie, samen met onlangs aangekondigde tech-experts, die u zullen helpen om op innovatieve manieren nieuwe doelgroepen te bereiken. Met nog minder dan drie weken te gaan tot de ADE Pro Conference van start gaat, staan topprofessionals van Epic Games, Meta, Twitch, Warner Music en meer klaar om belangrijke inzichten en ontwikkelingen te delen voor alle artiesten en professionals die in de elektronische muziekindustrie werken.



Amelie Lens & Charlotte de Witte

ADE Pro brengt twee technotitanen samen, die voor het eerst op de conferentie over hun samenwerkingsproject zullen spreken. Amelie Lens en Charlotte de Witte zullen exclusief hun toekomstplannen bespreken en bezoekers van hun ADE Pro-panel meenemen op de reis die naar dit project leidt. De twee spilfiguren van de hedendaagse techno hebben een trio van b2b-sets bevestigd op Flanders Expo in Gent in januari en februari van volgend jaar. Voor degenen die niet kunnen wachten: neem alvast een kijkje op de ADE Pro Conference.



Deep Dive met Marlon Hoffstadt

Marlon Hoffstadt komt dit jaar naar ADE Pro op ADE donderdag om zich te verdiepen in zijn grensverleggende aanpak die techno, trance en eurodance combineert. Met zijn langverwachte album 'Daddycation' dat vlak voor ADE uitkomt, zal Marlon ook zijn allereerste AV-show in première laten gaan op de openingsavond van ADE. Zijn diepe duik op ADE Pro zal onschatbare inzichten bieden in wat Marlons geluid zo succesvol en innovatief maakt.



Reinier Zonneveld vertelt uitgebreid over het creëren van zijn eigen festival, live creëren met AI

Reinier Zonneveld zal zijn nieuwe en baanbrekende aanpak naar ADE Pro brengen. Zonneveld zal het creatieve proces achter zijn ambitieuze AI-project, R², het enorme potentieel van het integreren van AI in livemuziek en de reis van het creëren van een cutting-edge festival verkennen.



Kölsch: In gesprek met Dave Clarke

Deense DJ/Producer Kölsch sluit zich aan bij de Conference voor een gesprek met Dave Clarke. Ontdek hoe hij zijn muzikale carrière begon en bekijk zijn keuzes voor studioapparatuur.


Naast deze laatste bevestigingen kondigde ADE eerder al supersterren aan als Indira Paganotto, Sara Landry, Laurent Garnier en Chris Stussy, evenals Insider Knowledge-sessies met TuneCore, Believe en Bandcamp, en vele anderen.



Bezoek ADE Pro 2024

De ADE Pro Pass geeft toegang tot het volledige conferentieprogramma, naast netwerkevenementen, het ADE Festival-programma en meer. De laatste tickets zijn tegen het huidige tarief verkrijgbaar via de website van ADE.

www.amsterdam-dance-event.nl/en/ade-pro/

Bron: ADE, Foto: Enrique Meesters

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

eventplanner.net event software academy

eventplanner.net event software academy

Kom als VIP naar deze Oostendse topevenementen

Kom als VIP naar deze Oostendse topevenementen

Hope is making a comeback, ook in de eventsector

Hope is making a comeback, ook in de eventsector

Advertenties