Mocktails en alcoholvrije alternatieven winnen steeds meer terrein op evenementen

Mocktails en alcoholvrije alternatieven winnen steeds meer terrein op evenementen

Grunewald.bar was een van de pioniers in het serveren van heerlijke, vers bereide mocktails op evenementen. Dit mag je letterlijk nemen: al in februari 2013, meer dan tien jaar geleden, publiceerden we over het initiatief van Peter Grunewald.


"Vandaag blijven we actief in deze markt en ontwikkelen we voortdurend nieuwe creaties. Vooral onze verse siropen, die we zelf maken, voegen een absolute meerwaarde toe aan onze drankjes. Ook het serveren in het juiste glaswerk, met de passende garnituur, draagt bij aan de ultieme smaakbeleving. Want ja, het oog wil ook wat", vertelt Peter.


"Als ik terugkijk op die 10 jaar, is onze omzet met alcoholvrije alternatieven van bijna niets gegroeid naar meer dan 50%. Hoe komt dat? Eerst en vooral door een groeiend bewustzijn in bedrijven dat gezondheid en alcohol niet samengaan, vooral als het op rijden aankomt. Daarnaast heeft de campagne Tournée Minérale hier een extra boost aan gegeven. Ook de diversiteit in bedrijven zorgt ervoor dat we anders naar alcohol zijn gaan kijken. Bij Grunewald.bar zijn we dan ook trots dat we mensen op eindejaars- en nieuwjaarsrecepties (met onze alcoholvrije kerstbar) een leuke drink zonder alcohol kunnen aanbieden."


Het zero-alcoholbeleid op de werkvloer, vooral waar met machines wordt gewerkt, zorgt ervoor dat Grunewald.bar het hele jaar door veel drinks mag verzorgen. "Recent mochten we zelfs een drink verzorgen op een locatie waar al 200 dagen geen enkel ongeval was gebeurd."


"Met onze mocktailbar hebben we de afgelopen jaren al zoveel drinks mogen voorzien. Begin dit jaar verzorgden we bijvoorbeeld de alcoholvrije nieuwjaarsrecepties in elk kantoor van een klant. Traditiegetrouw waren we ook aanwezig op het netwerkevent van Belga News Agency, waar we 600 mocktails serveerden, en dit jaar mochten we zelfs 1.000 mocktails serveren tijdens Supernova. Maar ook voor de kleinere drinks staan we klaar, en we laten jullie medewerkers genieten van een gezellig en lekker moment samen."


Maar bovenal, is het de positieve reactie van de mensen die Peter en zijn team drijft; de waardering voor een lekker alternatief zonder alcohol. "Daar doen we het voor, met zoveel passie. Cheers!"


Meer info: peter@grunewald.bar - 0499 212 214

www.grunewald.bar/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Advertenties