Netwerkevenementen: waarom BluePoint Antwerpen de perfecte locatie is

Netwerkevenementen: waarom BluePoint Antwerpen de perfecte locatie is

Netwerken is een krachtig instrument om (langdurige) zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden. Ga jij een netwerkevenement organiseren? Ontdek welke troeven evenementenlocatie BluePoint Antwerpen heeft voor dit type van evenementen.

 

Netwerkevenement organiseren? Je staat er niet alleen voor. Het event-team van BluePoint Antwerpen begeleidt je van A tot Z en gaat met je na hoe je de beste netwerkdynamieken kunt bereiken, inclusief laagdrempelige netwerkconcepten. Zij adviseren je over de uitrusting en meubilair van de ruimtes en audiovisuele mogelijkheden en de technische ondersteuning ervan. Je ontvangt altijd een gedetailleerd voorstel op maat.

 

Van wekelijkse ochtendnetwerkmeetings tot meerdaagse netwerkevenementen

BluePoint Antwerpen is in de eerste plaats een veelzijdige evenementenlocatie met 25 multifunctionele en modern uitgeruste zalen met een capaciteit van 2 tot 500 personen. De ruimtes zijn modulair en flexibel, en kunnen dus aangepast worden aan het netwerkconcept dat je wenst. Met een totale oppervlakte van meer dan 2000 m² zijn netwerkevenementen van klein tot groot mogelijk. Van wekelijkse netwerkmeetings vroeg in de ochtend inclusief een verkwikkend ontbijt, tot volledige programma’s van meerdere dagen voor grote (internationale) groepen.

 

Er is de grote foyer, die perfect kan dienen voor de ontvangst van de netwerkers of voor een afsluitende receptie. Er is het formidabele dakterras waar je je gasten ‘op niveau’ kan ontvangen. En er zijn voldoende ruimtes om breakoutsessies te organiseren en vergaderzalen die je kan reserveren zodat je netwerkers ongestoord met elkaar kunnen praten in de ruimtes die je ter beschikking stelt.

 


Catering

Dankzij de on-site event catering mag je rekenen op een passend catering concept, van ontbijten, receptieformules en Fair trade lunches en diners. Op het lijf geschreven van netwerkevenementen zijn de verzorgde coffee corners. Zorg in je programmatie zeker voor voldoende tijd zodat je gasten er in gesprek kunnen gaan en van een gezonde lokale snack genieten.

 


Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto

Na een lange werkdag ‘nog’ naar een netwerkevenement gaan? Om die ‘drempel’ zo laag mogelijk te houden is het van belang dat de netwerklocatie makkelijk bereikbaar en centraal gelegen is. Het is sowieso aangenaam arriveren in de groene omgeving van BluePoint Antwerpen. De evenementenlocatie beschikt daarnaast over alle nodige parkeerfaciliteiten, zowel boven- als ondergronds, en oplaadfaciliteiten.

 

Er is ook de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (trein, bus en tram). En komen je gasten met de fiets, dan gebruiken ze de overdekte fietsenstalling (en douches!) en het oplaadpunt voor e-bikes zodat ze de terugtocht helemaal opgeladen kunnen aanvangen. Voor de internationale netwerkgasten is de luchthaven van Deurne dichtbij.

 

 

Netwerkevenement organiseren? Neem contact op het BluePoint Antwerpen.

www.bluepoint.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Advertenties