Sterrendiner op Limburgse culinaire hoogte met Dinner in the Sky

Sterrendiner op Limburgse culinaire hoogte met Dinner in the Sky

Welkom bij een nieuwe Limburgse editie van Dinner in the sky in 2024! Na het grote succes in 2021 is het team van Dinner in the sky trots je ook dit jaar weer te mogen verwelkomen op één van de mooiste plekken in Limburg: de 'Landcommanderij van Alden Biesen Bilzen'.


Het prachtige Kasteel met zijn natuurlijke schoonheid zal 9 dagen lang het decor vormen voor een ongelofelijk dinner op 50 meter hoogte. 9 Topchefs zullen jou en je gasten culinair verwennen op hoog niveau. "Onze sterrenchefs zullen het beste van zichzelf geven waarbij kwaliteit en beleving hoog in het vaandel gedragen worden. Dit in combinatie met de heerlijke wijnen die tijdens het dinner geserveerd zullen worden door Het Wijnmagazijn uit Tongeren", vertelt Stefan Kerkhofs.


Foto 2.png


Dinner in the Sky is een combinatie van heerlijk dineren en genieten van de prachtige omgeving. "Daarom ontvangen we je graag voor een receptie met voorafgaand enkele hapjes en champagne in de Franse tuinen van het kasteel. Na het diner is iedereen welkom in ons gezellig ingericht Grand café voor een pousse-café."


Horizontale foto.png


Dinner in the sky is heerlijk genieten van een sterrenmaaltijd op 50m hoogte. Dit in combinatie met een live dj en de sterrenchef die zelf aanwezig zal zijn op deze unieke experience. Een blijvende, unieke ervaring voor jou, je vrienden, familie of je zakenrelaties. 9 dagen culinair genieten van zaterdag 7 september 2024 tem zondag 15 september 2024.

 


Unieke Setting

Dinner in the Sky bied je de perfecte gelegenheid om een netwerk-moment te creëren met je gasten aan een exclusieve tafelsetting van vier personen. Het volledige platform biedt plaats aan 32 personen. Elk eiland is afzonderlijk bereikbaar, zodat de sterrenchef je persoonlijk kan begroeten en je je volledig in de watten kunt laten leggen.


Foto 3 links.jpg


 

Gastronomie op topniveau

Iedere dag zullen de sterrenchefs je verrassen met een gastronomisch vijfgangenmenu om 'u' tegen te zeggen. Het is een fascinerende ervaring om de chef-kok van dichtbij te zien werken en de heerlijke gerechten voor je ogen te zien ontstaan.


Foto 4 links.jpg


Dinner in the sky heet jou en je gasten één uur op voorhand welkom waarbij ze je, na registratie, ontvangen in de vip-lounge met heerlijke champagne. 15 minuten voor boarding worden je gasten begeleid naar de gereserveerde plaatsen waar de sterren chef je persoonlijk zal verwelkomen. Na een spectaculaire lancering geniet je gedurende 1 uur en 20 minuten van een 5 gangen sterrenmenu met aangepaste wijnen. Tijdens je vlucht kun je genieten van adembenemende uitzichten. De combinatie van lekker eten, aangepaste wijnen, mooi uitzicht en goed gezelschap, maar ook een nooit eerder geziene ambiance en langdurige verbondenheid tussen jou en je gasten. Na afloop van je sessie ontvangt Dinner in de Sky je graag in hun grand café met koffie en zoetigheden. Zelfs bij regenweer kun je zorgeloos genieten dankzij de op maat gemaakte transparante regencovers.

 

!Opgelet beperkt aantal plaatsen nog beschikbaar!

dinnerintheskylimburg.be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Maak je event onvergetelijk met de congrescoaches van Jaarbeurs

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Het TTPE-schip vaart verder met drie kapiteins

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Ontdek een uniek Business & Event Center in het duitstalige gedeelte van de provincie Luik (België)

Advertenties