Sambara 81 ~ Lounge Bar & Events
Trends voor kerst- en oudejaarsfeesten in Madrid: de 'Sala Sambara 81'
Sambara 81 ~ Lounge Bar & Events|
14 september 2024

Bij deze gelegenheid dompelen we ons volledig onder in de kerstsfeer, maar dan in de echte; die zich niet alleen richt op de flits van de lichtjes en slingers – die steeds meer ‘design’ zijn en minder representatief voor Kerstmis – maar ook en vooral nadenkt over de ware schittering van de traditie van het geloof en de boodschap van oneindige liefde die verborgen ligt achter deze feestdagen .


Naast de oppervlakkigheid van de lichten nodigen charmante ruimtes zoals de Sambara Room 81 ons uit om met vreugde te leven, maar ook met meditatie, de magie van Kerstmis, Oudejaarsavond, Nieuwjaar en Drie Koningen, waardoor we betoverd en gefascineerd kunnen worden door de vijf zintuigen met zijn feesten, exclusieve cocktails en gastronomische ervaringen.


Wil jij een onvergetelijke Kerst vieren met je vrienden en familie? Wilt u samen met uw collega's afscheid nemen van het jaar? Wil jouw bedrijf zijn beste klanten samenbrengen om het nieuwe jaar te vieren? Wilt u een onvergetelijke oudejaarsavond beleven in een intieme sfeer die bij u past?


Het team van professionals van Sala Sambara 81 streeft er elke dag naar om ervoor te zorgen dat u en uw dierbaren met de grootst mogelijke zorg worden bediend op zulke belangrijke en belangrijke data voor hun klanten. Daarom begeleiden zij u, zoals elk jaar van 21 november tot 8 januari, op uw meest bijzondere feesten: geniet samen met vrienden en familie van een grote keuze aan drankjes en culinaire hoogstandjes. Van de eenvoudige en elegante ontmoeting rond een 'Spaanse wijn' tot het proeven van geselecteerde producten uit onze keuken: geniet van het juiste arrangement voor u!


In Sala Sambara 81 vind je speciale arrangementen inclusief catering, drankjes en entertainment. Deze pakketten kunnen een handige en betaalbare optie voor u zijn als u liever alle details aan professionals overlaat. U hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het genieten van het feest en het creëren van onvergetelijke herinneringen.


Het maakt niet uit wat uw voorkeur is; Zorg ervoor dat u uw kerstevenement ruim van tevoren boekt, aangezien de vraag tijdens dit seizoen meestal groot is.


En nu, als service aan bezoekers en gebruikers van Event Planner, krijgen boekingen voor Kerstmis en Nieuwjaar die vóór 31 oktober zijn gemaakt, een korting van 10%. *


Reserveer vooraf en krijg exclusief toegang tot deze unieke ruimte voor vergaderingen, feesten en partijen. Bij Sala Sambara 81 creëren ze exclusieve evenementen voor jou!🎅


* Aanbieding geldig voor nieuwe S81 EVENTOS-klanten op reserveringen voor verzorgde evenementen in Sala Sambara 81 of andere geselecteerde ruimtes in Madrid. Zie voorwaarden.


Sala Sambara 81 klanten hebben gezocht naar:


- Verhuur van ruimtes voor feesten

- Kerstdiners

- Bedrijfsevenementen in Madrid

- Privé-evenementen in Madrid

- Oudejaarsfeest in Madrid

- Privé kerstfeest

- Lokaal voor kerstfeestjes

- Feestzaal in Madrid

bekijk origineel

Like Reageer