MaisonRouge
Lieven Tacq wordt nieuwe CEO van MaisonRouge en Challenge MC
MaisonRouge|
9 september 2024

MaisonRouge en Challenge MC, twee toonaangevende agencies in flexibele staffing voor events en hospitalityprojecten, verwelkomen Lieven Tacq als nieuwe CEO. Challenge MC staat bekend als de referentie voor de selectie van de juiste ambassadeurs zoals hosts, hostesses, brand- en sales ambassadors. MaisonRouge, met haar crew van opgeleide studenten, is de drijvende kracht achter elk evenement.


Lieven Tacq is een geboren ondernemer en met zijn uitgebreide ervaring in de eventsector, onder andere als voormalig managing partner van licht- en geluidsbedrijf John & Jane, geen onbekende in de branche. Op 1 oktober start hij aan zijn nieuwe uitdaging als CEO van de groep. Samen met het vertrouwde managementteam aan boord, gesteund door aandeelhouders Alychlo en Olivier Saverys, zal hij de ambitieuze groeiplannen van beide bedrijven verder realiseren.


"Ik heb inmiddels kennisgemaakt met het gedreven management binnen de organisatie." aldus Lieven Tacq. "Ik kijk ernaar uit om binnenkort persoonlijk ook alle medewerkers, onze klanten en crew te ontmoeten. De komende periode zal ik de tijd nemen om de interne werking grondig te ontdekken en elke opportuniteit te grijpen om de krachten van MaisonRouge en Challenge MC nog beter te bundelen. Ik ben ervan overtuigd dat we zo een nieuwe stap zetten om de referentie te worden in de bredere hospitalitymarkt."

Like Reageer