Moodmaker Events
Teambuilding rond samenwerking en het doorbreken van silo's
Moodmaker Events|
8 september 2024

Veel managers zijn specifiek op zoek naar een activiteit die de samenwerking, ownership en cross-functional communicatie binnen hun team versterkt.


Zowel Chain Reaction als Before Mars zijn ontworpen om deze topics krachtig over te brengen - en ze op een boeiende wijze tot leven te brengen.


Chain Reaction is een ideale keuze om de samenwerking binnen een team te versterken en de creativiteit aan te wakkeren. Het is een leuke en interactieve manier om problemen op te lossen en samen een gemeenschappelijk doel te bereiken. Silo's worden doorbroken aan de hand van deze hands-on activiteit.


Before Mars is gericht op teams die op zoek zijn naar een nog grotere uitdaging en die hun strategisch denken willen verkennen. Het is een complexe businesssimulatie waarbij uw team de uitdaging aangaat om 10.000 mensen naar Mars te sturen. Deze ambitieuze missie vereist niet alleen strategisch denken, maar vooral een uitstekende samenwerking binnen het team. Het is de perfecte test voor jullie vermogen om samen complexe problemen op te lossen en gezamenlijke doelen te bereiken.


Wat maakt Before Mars uniek?

Real-world relevantie : De uitdagingen in Before Mars spiegelen de complexiteit van de echte wereld weer.

Duurzame impact : De inzichten die u opdoet tijdens Before Mars kunt u direct toepassen in uw dagelijkse werk.

Internationale standaard : Before Mars is een wereldwijd erkende business simulatie, ontwikkeld door experts in het veld.

Diepgaande analyse : Met behulp van onze applicatie kunnen we de prestaties van uw team objectief meten en analyseren.


Wat zijn de gelijkenissen tussen de Chain Reaction en Before Mars?

Ownership : Beide activiteiten zijn gericht op eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij elk teamlid.

Probleemoplossend vermogen : Beide activiteiten stimuleren out-of-the-box denken en het vinden van innovatieve oplossingen.

Verbeterde communicatie : Door samen te werken aan een complex probleem leren teamleden effectief te communiceren en feedback te geven.

Versterking van de teamspirit : Een moment vol plezier en samenwerking zorgt voor een boost in de teamspirit en het gevoel van verbondenheid.


Wanneer kiest u voor Before Mars in plaats van Chain Reaction?

Meetbare resultaten : Als u concrete data wilt verzamelen over de prestaties van uw team.

Vergelijking met andere teams : Als u uw team wilt benchmarken tegen andere teams binnen of buiten uw organisatie.

High-performing teams : Als uw team al goed samenwerkt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging om verder coherent te groeien.

Strategisch denken : Als u de focus wilt leggen op strategische besluitvorming, analytische vaardigheden en het oplossen van complexe problemen.


Wanneer kiest u voor Chain Reaction in plaats van Before Mars?

Hands-on ervaring : Als u een meer praktische en ludieke activiteit zoekt.

Snelle resultaten : Als u op zoek bent naar een activiteit die snel en gemakkelijk op te zetten is.

Creatieve oplossingen : Als u de creativiteit van uw team wilt stimuleren en nieuwe ideeën wilt genereren.

Nieuwe teams : Als uw team nog in de opstartfase zit en de focus ligt op het leren kennen van elkaar en het opbouwen van vertrouwen.


Kortom, "Easy fun" versus "Hard fun" :

Before Mars is een business game en daagt teams uit om het beste uit zichzelf te halen. Het is deze "hard fun" die leidt tot duurzame groei en ontwikkeling.

Bent u eerder op zoek naar 'easy fun', dan is Chain Reaction een ideale keuze. Deze leuke en interactieve activiteit staat garant voor een moment van ontspanning en versterkt tegelijkertijd de samenwerking binnen uw team


Wist je dat.... :

Moodmaker heeft de Chain Reaction al doorheen Europa georganiseerd.

Onze kleinste Before Mars was voor 6 personen, onze grootste voor 168 deelnemers!

Onze kleinste Chain Reaction was voor 7 personen, onze grootste voor maar liefst 620 personen!

Voor elke Chain Reaction nemen we enkele honderden kilo's aan materiaal mee. Maak je geen zorgen, wij doen de logistiek!

Een CEO was zo onder de indruk van Before Mars dat hij Moodmaker heeft uitgenodigd om deze business game voor zijn Amerikaanse team in Ohio te organiseren.


Wilt u meer weten?

Lees de reviews van andere klanten. Ontdek waarom zoveel bedrijven voor Moodmaker kiezen en laat u inspireren voor uw eigen event.

Plan een online meeting. Stel al uw vragen direct aan onze experts en ontdek hoe we het programma kunnen aanpassen aan uw doelstellingen.


Wij kijken ernaar uit om samen met u een succesvolle activiteit te organiseren!

Like Reageer