Meerskat
5 redenen om te kiezen voor een green screen foto-animatie met live-fotograaf
Meerskat|
5 september 2024

Als eventplanner weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een blijvende indruk achter te laten. Vijf redenen waarom de green screen mét live-fotograaf van Meerskat de juiste activatie is.


1️⃣ Unieke herinneringen voor elke gast


Gasten kunnen zichzelf in allerlei unieke en leuke omgevingen laten fotograferen: van reizen in een luchtballon tot cruisen in een Aston Martin. Het eindresultaat? Een persoonlijk aandenken dat zij meteen mee naar huis kunnen nemen in de vorm van een fysiek printje en/of een digitale versie.


2️⃣ Naadloze branding-mogelijkheden


Wil je dat jouw merk centraal staat? Of misschien dat van je klant? Met een green screen foto-animatie kun je eenvoudig logo’s, slogans of specifieke achtergronden toevoegen. Dit zorgt voor branded content die perfect aansluit bij het thema van het event.


3️⃣ Instant fun & begeleiding


Het interactieve aspect van een green screen trekt gasten direct aan. Het is niet alleen leuk om te doen, maar het biedt ook geweldige entertainmentwaarde, zowel voor degenen die meedoen als voor de toeschouwers. Bovendien zorgen we altijd voor begeleiding en gepaste accessoires.


4️⃣ Geschikt voor elk soort event


Of je nu een bedrijfsfeest, beurs, trouwfeest of festival organiseert, een green screen foto-animatie past overal. Het is flexibel, aanpasbaar en eenvoudig in te richten naar de sfeer en stijl van je evenement.


5️⃣ Marketing-toepassingen


Gasten ontvangen niet alleen een fysieke print als blijvende herinnering, maar kunnen hun foto’s ook naar hun e-mailadres sturen. Data-captatie voor je klant biedt vele marketing-mogelijkheden, van wedstrijden tot het uitsturen van nieuwsbrieven. Allemaal GDPR-proof.


🚀 Conclusie


Wil jij jouw volgende evenement extra speciaal maken met een green screen foto-animatie? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bezorgen.


👉 Boek hier: www.meerskat.be

Like Reageer