Flextickets
Vermijd hoge servicekosten per ticket met Flextickets
Flextickets|
3 september 2024

We kennen het allemaal: je hebt eindelijk tickets gevonden voor dat ene concert, evenement of die voorstelling waar je al maanden naar uitkijkt. Je gaat vol enthousiasme naar de afrekenpagina, maar dan stuit je op iets dat je plezier snel doet verdampen: hoge servicekosten per ticket. Deze onverwachte kosten kunnen de totaalprijs flink opdrijven, waardoor je niet alleen teleurgesteld, maar ook gefrustreerd raakt. Gelukkig is er een alternatief dat dit probleem oplost: Flextickets.


Bij Flextickets zijn we vastberaden om deze veelvoorkomende frustratie aan te pakken. Ons motto is simpel: “Wij zijn tegen hoge servicekosten per ticket!” In plaats daarvan hanteren we een lage en transparante boekingskost per bestelling, ongeacht het aantal tickets dat je koopt. Dit betekent dat je niet langer voor vervelende verrassingen komt te staan wanneer je de tickets voor jouw favoriete evenement afrekent.


Zeg vaarwel tegen verborgen kosten.


Niets is zo vervelend als onverwachte kosten die het enthousiasme voor een evenement temperen. Traditionele ticketverkoopsystemen rekenen vaak per ticket servicekosten, wat vooral bij het kopen van meerdere tickets snel oploopt. Flextickets maakt hier een einde aan door servicekosten per boeking te berekenen in plaats van per ticket. Dit zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent voordat je op 'kopen' klikt. Transparantie staat bij ons voorop; geen verborgen kosten, geen onaangename verrassingen.


Gratis voor organisatoren.


Flextickets biedt niet alleen voordelen voor de ticketkopers, maar ook voor de organisatoren van evenementen. Ons platform is gratis te gebruiken voor organisatoren, omdat de boekingskosten door de bezoekers zelf worden betaald. Dit betekent dat organisatoren hun evenement kunnen promoten en tickets kunnen verkopen zonder zelf extra kosten te maken. Het resultaat? Een win-winsituatie voor zowel bezoekers als organisatoren.


Conclusie: Flextickets biedt een verfrissend alternatief


In een wereld waar hoge servicekosten per ticket de norm lijken, biedt Flextickets een verfrissend en klantvriendelijk alternatief. Onze lage servicekosten per boeking geven je meer controle over je uitgaven, zonder dat je wordt geconfronteerd met onverwachte extra kosten. Of je nu tickets koopt voor jezelf of voor een hele groep, met Flextickets ben je altijd verzekerd van een eerlijke prijs. Organisatoren kunnen bovendien gratis gebruik maken van ons platform, wat het nog aantrekkelijker maakt.


Kies voor Flextickets en ervaar hoe het is om zonder zorgen van evenementen te genieten. Bespaar geld, vermijd frustraties, en geniet van een transparante, eerlijke ticketservice.

Like Reageer