Van Ham Tenten & Podia bv
Van Ham Tenten & Podia eerste bedrijf in Nederland met SKEN Tenten 2 Sterren keurmerk
Van Ham Tenten & Podia bv|
3 september 2024

Van Ham Tenten & Podia, een toonaangevend bedrijf in de verhuur van tenten en podia, heeft als eerste bedrijf in Nederland het prestigieuze SKEN Tenten 2 Sterren keurmerk behaald. Dit keurmerk, uitgereikt door Stichting Keurmerk Evenementen Nederland (SKEN), bevestigt de hoge kwaliteit en veiligheid van de diensten die Van Ham Tenten & Podia levert.


Het SKEN Tenten 2 Sterren keurmerk is een unieke onderscheiding binnen de evenementenbranche. Bedrijven die dit keurmerk ontvangen, moeten voldoen aan strenge criteria op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, en professionaliteit. Van Ham Tenten & Podia heeft deze normen ruimschoots overtroffen, wat hun toewijding aan kwaliteit en innovatie onderstreept.


"Wij zijn buitengewoon trots om het eerste bedrijf in Nederland te zijn dat dit keurmerk heeft ontvangen," zegt Martijn van den Broek, directeur van Van Ham Tenten & Podia. "Het is een erkenning van ons harde werk en onze voortdurende inzet om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden."


Het behalen van het SKEN Tenten 2 Sterren keurmerk is een belangrijke mijlpaal voor Van Ham Tenten & Podia en markeert hun positie als toonaangevend bedrijf in de branche. Dit keurmerk zal klanten extra vertrouwen geven in de diensten die het bedrijf aanbiedt, vooral in een tijd waarin veiligheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn voor succesvolle evenementen.


Van Ham Tenten & Podia is al jarenlang actief in de evenementenindustrie en staat bekend om zijn brede assortiment van hoogwaardige tenten en podia. Met deze nieuwe erkenning verstevigt het bedrijf zijn reputatie als een betrouwbare partner voor evenementenorganisatoren in Nederland en daarbuiten.


Over Van Ham Tenten & Podia

Van Ham Tenten & Podia, gevestigd in Bladel, is een gerenommeerd verhuurbedrijf gespecialiseerd in tenten, podia, en aanverwante faciliteiten voor diverse evenementen. Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Met een klantgerichte aanpak en een focus op innovatie, blijft Van Ham Tenten & Podia een voorloper in de Nederlandse evenementenbranche.

Like Reageer
Martijn van den Broek
Expert |Van Ham Tenten & Podia bv | 3 september 2024

We zijn super trots op deze mooie stap!

Like | Reply
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 6 september 2024

Mag je ook echt trots op zijn! Proficiat 🙌

Like