@dmire bv
Lokale expertise in de schijnwerpers: @dmire’s transformatieve partnerschap met Global Access Meetings
@dmire bv|
22 april 2024

Als planners van bijeenkomsten, organisatoren van bedrijfsevenementen en professionals in de sector zijn we altijd op zoek naar partners die de evenementervaring naar een hoger niveau kunnen tillen en uitzonderlijke resultaten kunnen leveren. @dmire voelde zich vereerd om door DMCNetwork te worden aanbevolen bij Global Access Meetings.

In het geval van de CIDP Product Launch and International Conference in Gent heeft het team van @dmire echt hun lokale expertise en onwrikbare toewijding als DMC en evenementenorganisator laten zien. Met 850 gasten voor een hele week, organiseerde @dmire een naadloze en meeslepende ervaring die een blijvende indruk achterliet. Vanaf het moment dat onze gasten aankwamen op de luchthavens van Amsterdam en Brussel, werden ze begroet door ons warme en attente @dmire hospitality team dat zorgde voor een soepele overgang.

Het ware bewijs van onze lokale kennis straalde door in de uitvoering van dit evenement. Met verschillende hotels en verschillende transportbedrijven die vakkundig gecoördineerd waren, verliep de logistiek vlekkeloos. Maar het was de exclusieve verhuur van het International Conference Center (ICC) in Gent voor het academische programma dat de expertise van @dmire echt liet zien.

We hadden een ongeëvenaarde aandacht voor detail nodig, het samenstellen van dagelijkse catering, logistiek, branding en boeiend entertainment dat het evenement tot leven bracht. De lokale touch was een uitschieter, aangezien onze gasten genoten van authentieke Belgische wafels, friet, bier en chocolade tijdens het lokale campusbezoek.

Het sociale programma was een open uitnodiging om de verborgen parel van Gent te ontdekken. Deze betoverende stad, bekend om zijn middeleeuwse architectuur, levendige culturele scene en pittoreske kanalen, bood een perfecte mix van geschiedenis en moderniteit.

De culinaire ervaring was net zo indrukwekkend, met @dmire die reserveringen wist te bemachtigen bij verschillende opmerkelijke restaurants in Gent. Het openingsnetwerkdiner bij Ghelamco Gent en de slotavond bij Oude Vismijn waren ware gastronomische en culturele festiviteiten, compleet met fantastisch eten, levendige sferen en onvergetelijke livemuziek.

Terugkijkend op deze samenwerking kunnen we met zekerheid zeggen dat @dmire's lokale expertise als DMC en evenementenorganisator, gecombineerd met een geweldige samenwerking met onze lokale partners, een drijvende kracht was achter het succes van het evenement. Het diepgaande begrip van het Gentse landschap, gekoppeld aan hun nauwgezette planning en uitvoering, creëerde een ervaring die een blijvende indruk achterliet op iedereen die aanwezig was.

bekijk origineel

Like Reageer