Ice Sculptures A European Experience
IJsrodels door Robert The Iceman
Ice Sculptures A European Experience|
21 augustus 2024

"Een ijssculptuur is de kers op de taart van uw evenement," zegt Industry Pro en Ice Carver en Sculptor, Robert The Iceman. "Je ziet ze niet elke dag."


Als u op zoek bent naar slechts een scheutje ijs, is de meest traditionele optie het vrijstaande beeldhouwwerk, dat vaak is gesneden met symbolen van liefde (harten, ringen, zwanen, enz.) of de nieuwe achternaam of initialen van een stel. Volgens Robert The Iceman wordt dit soort stuk meestal gebruikt als visueel tegenwicht voor de bruidstaart. Een andere optie op kleinere schaal is om bloemen in ijs te hangen voor een unieke kijk op tafelmiddenstukken.


Er is natuurlijk ook de ijsrodelbaan. Voor koppels die echt een feestje willen bouwen, kan dit een leuk interactief element zijn dat ook dienstdoet als decor. "We kunnen deze maken waarbij je direct op een baan op het ijs giet, of je kunt via een trechterbuissysteem gieten", zegt Robert The Iceman. "Op die manier kun je nog steeds een prachtig beeldhouwwerk maken, maar de drank kan wel wat draaien die hij niet zou kunnen als hij bovenop het ijs zou rijden."


bekijk origineel

Like Reageer