Telepresent Ltd.
Telepresent zijn heeft enorme voordelen!
Telepresent Ltd.|
24 juli 2024

Als het evenement op een goede digitale locatie plaatsvindt, tenminste!


Het is net alsof je op een echte conferentie of workshop bent. Je kunt iedereen zien en met iedereen praten.


Onze locaties bieden plaats aan maximaal duizend mensen in één zaal... en u kunt met ze allemaal netwerken en chatten. Geweldige omgevingen met een echte WOW-factor dragen bij aan de sfeer van goed aanwezig zijn en deel uitmaken van het evenement.


Pak een kopje koffie voordat een sessie begint en maak een praatje. Kom langs en praat daarna met de spreker. Stel uzelf voor aan interessante mensen, volg een rondleiding langs de beursstands of maak een praatje met een collega.


Het nadeel? Je moet in de kamer werken... je weet wel... die netwerk- en communicatievaardigheden gebruiken. Jij hebt de leiding over jezelf, waar je heen gaat en met wie je praat.


Iedereen, allemaal samen, op dezelfde locatie, op hetzelfde moment... en gemakkelijk met iedereen om kunnen gaan. Via de gastenlijst kunt u zien wie waar zit en zien waar mensen zich momenteel bevinden. U kunt ook specifieke mensen in de deelnemerslijst zoeken en naar de locatie gaan waar ze zich bevinden, of ze uitnodigen om met u mee te doen.


Meer informatie vindt u op www.telepresent.online


𝗧𝗲𝗹𝗲𝗽𝗿𝗲𝘀𝗲𝗻𝘁: We hebben de beste digitale locaties op de beste platforms.


#Telepresence #Telepresent #DigitalEvents #remo

bekijk origineel

Like Reageer