OFCORES
P95 Teamretraite 2023 - Mallorca
OFCORES|
9 oktober 2023

P95 vindt, verzamelt, analyseert en rapporteert epidemiologische gegevens om volksgezondheidsinstanties, onderzoeksorganisaties en farmaceutische bedrijven te helpen bij het verbeteren van de toegang van mensen tot veilige en effectieve vaccins. Het personeel van het bedrijf bestaat uit een divers team van epidemiologen, datawetenschappers, statistici, data-analisten, medische schrijvers, veiligheids- en geneesmiddelenbewakingsspecialisten, projectmanagers en bedrijfsondersteunende professionals uit ten minste 20 verschillende landen.


OFCORES organiseerde opnieuw hun jaarlijkse teamretraite om collega's de kans te geven elkaar persoonlijk te ontmoeten om de balans op te maken van het afgelopen jaar en om de toekomst voor het bedrijf te bespreken.

Het evenement vond plaats op het prachtige Mallorca. Ongeveer 100 medewerkers woonden de teambuilding in de Melia South Beach en Melia Calvia Beach Hotels gedurende een hele week in oktober bij! Wij verzorgden een gevarieerd programma met zakelijke bijeenkomsten, plenaire sessies en breaks voor ontspanning en sociale activiteiten op het strand en bij het zwembad.


OFCORES verzorgde de transfer van de deelnemers van over de hele wereld naar Mallorca en terug. Ter plaatse verwelkomden zij het P95-team, verzorgden meerdere zakelijke bijeenkomsten, entertainment en diverse verfrissingspauzes, lunches en diners. Een bijzonder hoogtepunt was de sociale teambuildingactiviteit, georganiseerd bij het zwembad en op het strand!

bekijk origineel

Like Reageer