Geoteam
Succesverhaal van NEOVIA met Geoteam!
Geoteam|
27 mei 2024

Kathy koos als teambuilding voor haar collega’s bij Neovia het Geoteam stadsspel Checkpoint City in Mechelen.


Onze samenwerking met Geoteam begon via een persoonlijke connectie, en het was meteen duidelijk dat zij een unieke benadering hadden voor teambuilding. Voorheen organiseerden we twee keer per jaar voornamelijk recepties en walking dinners. Echter, nu ons team nagenoeg full-time van thuis werkt, leek een dynamische teambuildingactiviteit veel interessanter dan een traditionele drink. Deze activiteit bood ons de gelegenheid om fysiek samen te komen op een manier die verder ging dan alleen eten en drinken; we konden echt tijd met elkaar doorbrengen op een ludieke manier.


Tijdens deze activiteit leerden we Mechelen op een geheel nieuwe manier kennen. Voor sommigen was de stad al bekend, maar velen ontdekten plekken waar ze anders niet snel naartoe zouden gaan. Deze verkenning zorgde voor veel plezier en gaf aanleiding tot goede feedback. Het werd duidelijk dat zowel zij die bekend waren met Mechelen als degenen die dat niet waren, genoten van de nieuwe ervaringen en de humoristische momenten tijdens het spel.


De voorbereiding van het evenement verliep vlekkeloos, met duidelijke communicatie en goede organisatie vanuit Geoteam. Ook de begeleiding ter plaatse was een grote meerwaarde. De begeleider zorgde niet alleen voor een heldere uitleg van het spel, maar deelde ook de groepen in. Dit zorgde ervoor dat collega’s, die normaal gesproken vaak met dezelfde mensen samenwerken, eens met anderen moesten samenwerken, wat de dynamiek positief beïnvloedde.


Het meest positieve aspect van het spel was de interactie binnen de teams. Er moest echt samengewerkt worden om succes te boeken, en dit resulteerde in diverse benaderingen en resultaten per groep. Ondanks deze verschillen was de algemene feedback unaniem positief; iedereen vond het spel leuk en waardevol.


Na de activiteit bleef het gesprek doorgaan. De dag nadien ontving ik zelfs e-mails van collega's die benadrukten hoe leuk ze het hadden gevonden. Ook tijdens een gesprek met een van de directeurs kwam het positieve gevoel naar voren. De foto's die we van ons spel ontvingen werden ook goed ontvangen.


Kortom, onze ervaring met Geoteam was uiterst positief. Het was een fijne teambuilding waarbij we veel gelachen hebben en die zeker voor herhaling vatbaar is. We zouden Geoteam zeker aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een soortgelijke teambuildingervaring. We zijn Geoteam erg dankbaar voor deze fijne ervaring en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

Kathy

Executive Assistant/Office Manager NEOVIA

#Geoteam #Neovia

Like Reageer