Pentahotel Brussels Airport
Ons hotel, helemaal voor jou!
Pentahotel Brussels Airport|
28 mei 2024

Stel je voor: ons volledig hotel exclusief voor uw bedrijf.

Geen gedeelde ruimtes, geen onbekende gasten - alleen uw team, ontspannen en genieten van een onvergetelijke ervaring. Ons hotel biedt u de unieke mogelijkheid om het hele pand af te huren voor uw bedrijfsfeest of eerder als teambuilding evenement.

Waarom kiezen voor onze privatisatie-optie?


Volledige Exclusiviteit: Uw evenement, uw regels. Geniet van volledige privacy en de vrijheid om elke hoek van ons hotel te benutten zoals u dat wenst.

Gastronomische Ervaring: Inclusief een uitgebreid diner bereid door onze topchefs, perfect afgestemd op uw wensen.

Entertainment op Maat: We maken uw avond compleet met een professionele DJ die zorgt voor een sfeervolle avond vol muziek en dans. Uw gasten zullen zich nog lang herinneren hoe ze de avond hebben doorgebracht.

Op Maat Gemaakt: Ons team staat klaar om samen met u een evenement op maat te creëren dat aan al uw wensen voldoet. Van decoraties en thematische aankleding tot specifieke technische benodigdheden, wij regelen het.

Breng uw team samen in een setting die samenwerking en creativiteit stimuleert. Boek ons hotel voor een ervaring die de dagelijkse sleur doorbreekt en inspireert tot nieuwe ideeën en een hechtere teamdynamiek.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een bezoek in te plannen. Samen maken we van uw bedrijfsevenement een succes dat nog lang nagepraat zal worden.

Bel ons op 0471 52 52 06 of stuur een e-mail naar tim.evens@pentahotels.com. Wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Like Reageer