Hoe los ik een reCAPTCHA-fout op?

Om onze website te beschermen tegen overmatig botverkeer, gebruikt eventplanner.net Google's Invisible reCAPTCHA. In tegenstelling tot traditionele tools waarbij gebruikers uitdagingen moeten oplossen zoals het identificeren van objecten of het typen van vervormde tekst, werkt Invisible reCAPTCHA op de achtergrond en analyseert het gebruikersgedrag om te bepalen of je een mens bent.

Waarom zie ik een reCAPTCHA-fout?

Als je een reCAPTCHA-fout tegenkomt, betekent dit dat Google je ten onrechte als bot heeft geïdentificeerd.

Oplossing:

In de meeste gevallen kun je het probleem oplossen door het formulier opnieuw te verzenden, in te loggen of de actie te herhalen.

Wat als het probleem zich blijft voordoen?

Als het probleem aanhoudt, kan het worden veroorzaakt door een (onveilige) browserplug-in, een overactieve adblocker of een te agressieve antivirussoftware. Probeer over te schakelen naar een andere browser, wat het probleem vaak oplost. Als dat niet werkt, kun je ook proberen een ander apparaat te gebruiken of verbinding te maken vanaf een ander IP-adres.